Продукти
2 консерви риба тон в собствен сос
50гр.кляб нарязан на кубчета(без кората)
40гр.пармиджано
1 скилидка чесън
1 яйце
сол,черен пипер
магданоз
олио
брашно
Приготвяне
Отцедете рибата и я поставете в купа.Добавете хляба,сиренето,яйцето,чесъна и подправете с изброените подправки.Омесете като кайма.Направете топчета,които оваляйте в брашно.Изпържете в силно сгорещена мазнина за 1мин.Извадете на кухненска хартия и оставете да се отцедят.Ако не искате да ги пържите,можете да ги сложите във фурната на пекарска хартия поляти с малко мазнина за 20мин.Сервирайте с любима гарнитура или салата.При мен в случая,любимата салата на дъщеря ми-картофена с лук,намачкана с вилица.
Това отново е по мой вкус - обичам много рибка. Предполагам, че рибата тон и пармиджаното много си вървят.:-)
ОтговорИзтриванеКрасиво поднесено!
Хубава петъчна вечер и прекрасни почивни дни!:-)
Страхотна идея :)
ОтговорИзтриванеИ много артистично поднесена!
Хубава вечер, Кате и усмихнат уикенд!
Very creative!
ОтговорИзтриванеАу,че са апетитни!Точно за една хапка!За съдинките има ли нужда да казвам,че пак ме впечатлиха върховно!Особено капчицата!
ОтговорИзтриванеПоздрави,Кате!
Благодаря ви момичета!Прегръщам всички ви и ви пожелавам един прекрасен уикенд!
ОтговорИзтриванеGreat idea.I make often fish cakes from rest of teh fish.Will definitely try this;)
ОтговорИзтриванеДовольно, большое спасибо жаль, что Русская ejejejej так плохо, я надеюсь, вы хотя бы понимаете, что вы получаете и еще раз поблагодарить Вас за Ваш визит и ласки, поцелуи и спасибо за Ваш визит
ОтговорИзтриванеХаресват ми, както и презентирането им. Чинията и "лъжицо-вилицата" за сервиране, която малко ми прилича даже на лале, са много оригинални :)
ОтговорИзтриванеХубав уикенд :)
Радвам се,че ти харесва!Хубав уикенд!
ОтговорИзтриванеСтрахотни са! Сигурно са били и много вкусни!! :)
ОтговорИзтриванеОООООООО,Мистери!Ти си жива!След ужасния,вирус,а след това и лудостта,все пак си оцеляла!Почерпи се,сипвам ти и чаша бяло вино!Поздрави:)
ОтговорИзтриване