вторник, 19 юли 2011 г.

Вариация на тема "Шишчета от полента с бекон и сирене" на Pep-4o


Моите шишчета направих с филе,качота и полента,и само с полента и краве сирене.
Станаха превъзходни!
Благодаря за чудесната идея! 
                                                                                                                                                            

5 коментара:

  1. Ееей, страхотни са, Катя!
    Чудно е, че си направила и постен вариант - без бекон или филе.
    Поздрави и хубава вечер!

    ПП: А онези хапки отдолу със сьомгата са неустоими!

    ОтговорИзтриване
  2. Пепи, отново благодаря за идеята!Тези шишчета са идеални за градинско парти.

    ОтговорИзтриване
  3. Катя,с Пепи вече много яко ме настройвате да пробвам най-после тази полента!Не знам и аз защо й се дърпам толкова,може би поради липса на достатъчно време да опитам всичко,което ме изкушава или ми гложди любопитството!

    Шишчетата изглеждат много обещаващи!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Лекси,в къщи много се харесаха,а ефекта от това да кажеш на някого,че си правил шишчета от полента е по-голям от вкуса им!Хубав уикенд!

    ОтговорИзтриване
  5. Обичам много полента, но не съм се сещала да направя такава вариация. Благодаря ти, съвсем скоро ще я опитам!
    Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване