четвъртък, 28 юли 2011 г.
Паста четири сирена
Продукти
400гр. паста(в моя случай фузили)
по 40гр.сирена по ваш изборю(при мен-горгонзола,синьо сирене,качота и пармиджано)
5омл. течна сметана
100мл. прясно мляко
черен пипер,допълнително пармиджано за поръсване
Приготвяне
Сварете пастата.В тенджерка сипете млякото и сметаната.Затоплете ги и добавете сирената нарязани на парченца.Бъркайте докато се разтопят и соса се сгъсти.Поръсете с черен пипер.Изсипете пастата при соса и разбъркайте хубаво.Поднесете с пармиджано за допълнително поръсване.И разбира се сипете си чаша бяло вино!Наздраве!
Насладете се приятели!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
На целият този разкош ,ако ме добавя лъжичка песто Дженовезе и с предложената от теб чаша бяло вино или розе ще е просто......пир за душата и небцето!!!
ОтговорИзтриванеМмммм,чак си го представих!
Еликсирче,пастата беше превъзходна,а сега отивам на романтична среща с мъжа ми на двора на пейката да си допием виното,да погледаме звездите...
ОтговорИзтриванеПоздрави:)
Катерина, на паста трудно устоявам( нали е тестено), а в комбинация със подбрани сирена, ммммм... Фантазия!!!!! :)
ОтговорИзтриванеПоздрави! :)
Миро
Ауууу, страхотно! Това наистина е най-добрата комбинация. Майната й на диетата, ще си сготвя :D
ОтговорИзтриванеVery nice.Simple and tasty:)
ОтговорИзтриванеАххххх, паста! Е на това наистина не мога да устоя. И четири вида сирене, това си е просто приказка! Вино, среща, звезди.... какво му трябва на човек.:-))))
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Момичета пожелавам на всички да сте много щастливи в личния си живот:)
ОтговорИзтриванеТова май са класическите макарони със сирене?
ОтговорИзтриванеЗа италианската кухня-да,за нашата-не!
ОтговорИзтриване