четвъртък, 28 юли 2011 г.

Паста четири сирена


Продукти

400гр. паста(в моя случай фузили)
по 40гр.сирена по ваш изборю(при мен-горгонзола,синьо сирене,качота и пармиджано)
5омл. течна сметана
100мл. прясно мляко
черен пипер,допълнително пармиджано за поръсване

Приготвяне

Сварете пастата.В тенджерка сипете млякото и сметаната.Затоплете ги и добавете сирената нарязани на парченца.Бъркайте докато се разтопят и соса се сгъсти.Поръсете с черен пипер.Изсипете пастата при соса и разбъркайте хубаво.Поднесете с пармиджано за допълнително поръсване.И разбира се сипете си чаша бяло вино!Наздраве!

Насладете се приятели!

9 коментара:

  1. На целият този разкош ,ако ме добавя лъжичка песто Дженовезе и с предложената от теб чаша бяло вино или розе ще е просто......пир за душата и небцето!!!
    Ммммм,чак си го представих!

    ОтговорИзтриване
  2. Еликсирче,пастата беше превъзходна,а сега отивам на романтична среща с мъжа ми на двора на пейката да си допием виното,да погледаме звездите...
    Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  3. Катерина, на паста трудно устоявам( нали е тестено), а в комбинация със подбрани сирена, ммммм... Фантазия!!!!! :)
    Поздрави! :)
    Миро

    ОтговорИзтриване
  4. Ауууу, страхотно! Това наистина е най-добрата комбинация. Майната й на диетата, ще си сготвя :D

    ОтговорИзтриване
  5. Аххххх, паста! Е на това наистина не мога да устоя. И четири вида сирене, това си е просто приказка! Вино, среща, звезди.... какво му трябва на човек.:-))))
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  6. Момичета пожелавам на всички да сте много щастливи в личния си живот:)

    ОтговорИзтриване
  7. Това май са класическите макарони със сирене?

    ОтговорИзтриване
  8. За италианската кухня-да,за нашата-не!

    ОтговорИзтриване