Тази бърза и лесна рецепта видях в предаването на Гала.Тя сподели,че я е научила от нейната свектрва.И така хванах набързо едно листче,записах я и от тогава това е една от най-бързите и вкусни закуски в къщи(което се случва рядко).Единственото нещо,което аз си добавих е едно яйце.
Продукти
1ч.ч.натрошено сирене
1ч.ч.к.мляко
1яйце
3/4ч.ч. олио
1и1/2ч.ч.брашно
по желание сусам за поръсване
1ч.л.сода
Приготвяне
Включете фурната на 200C.Пригответе си тестото и го оставете да престои до загряването на фурната.
Сипвате всичко в дълбока купа,разбърквате.Получава се много лепкаво тесто.Аз го бъркам с дървена лъжица.Изсипвате в намазана солио и набрашнена тава.Моята е тефал и не я мажа с нищо и така се получава много хрупкава коричка.Печете 40мин.
Насладете се приятели!
O kako je fin ovaj hleb ,onako da se cupa sa njega i onda uz svasta nesto;)
ОтговорИзтриванеМного обичам такива бързи и лесни рецепти! А този тутманик как ме изкушава с тази коричка ... няма как трябва да си взема парченце :) Хубави почивни дни!
ОтговорИзтриванеКате, бързо, лесно, вкусно :)
ОтговорИзтриванеБих си хапнала с удоволствие с плодове!
Усмихнат уикенд!
Чудесна идея за утре сутрин!
ОтговорИзтриванеС такава скорост публикуваш, че не смогвам да запиша всичко:)
Браво!
Момичета,радвам се,че ви харесва!
ОтговорИзтриванеТраяна имам двама големи мъже и една девойка на 16 и почти постоянно някой минава през нас да ни види.Къщата ни е голяма и винаги пълна,а аз от своя страна имам публика за любимото си хоби-готвенето:)
Кате, прекрасен е този тутманик: за закуска, обад, вечеря, май с всичко се връзва.:-)))
ОтговорИзтриванеПоздравления!
Благодаря,Мони!
ОтговорИзтриванеКатерина, много екзотичен тутманик:))).Изглежда много вкусен, с този сусам....
ОтговорИзтриванеВкусен,лесен и бърз:)Поздрави!
ОтговорИзтриванеСупер е това!Взех си парченце ,да знаеш!:))
ОтговорИзтриванеЗаповядай!
ОтговорИзтриванеТази вечер го направих и изядох почти половината! :)))) Бърз, лесен и вкусен! :)
ОтговорИзтриванеБлагодаря за рецептата! :)
Поздрави! :)
същият тутманик го правих днес като рецептата я видях в една книга от 1967 година,продуктите са същите с изключение на яйцата,при мен са 4 броя
ОтговорИзтриванепоздрави