Това е една рецепта на Дона Хей, която обожавам, защото е идеално допълнение към кафе, чай, сладолед и салати със синьо сирене.
В комбинация с любимия ми чай, се получава една експлозия от аромати и цветове, които ме доближават все повече и повече, до един от моите най- любими сезони- есента!
За целта ви трябват 2 круши, нарязани на тънки парчета и захар.
Загрейте фурната на 160C. Оваляйте крушите в захар и ги подредете върху пекарска хартия.
Печете 15 ми, след което обърнете и печете още 15, като изключите фурната.
Извадете и веднага преместете на решетка. Оставете да стегнат и поднесете.
При мен, с любимия ми чай, който приготвям сама от билките в градината.
Равни количества мента, маточина и риган. Много ароматен и успокояващ чай.
Еее, Кате, невероятни картини рисуваш, бе мила!
ОтговорИзтриванеВсеки ден ме радваш с тях, но сега и вечерта ми подслади подобаващо. :) Пред четвъртата залепнах даже - от очарование и сладост!
Доверявам ти се напълно и непременно ще опитам и аз крушите на Дона Хей
Хубава вечер ти пожелавам! Прегръдки!
Кате, и аз много обичам есента, може би малко по-малко от лятото. Обичам романтиката, която носи тя, меланхолията...усещането за спокойствие, за мека топлина...А в компанията на твоето чайче и най-любимите ми круши е направо мечта! Има ли значение сорта на крушите? Може би не трябва да са твърде сочни?
ОтговорИзтриванеНе вярвах, че снимка на чай може да е толкова красива!
Кате,прекрасно събуждане ми направи с този ароматен чай и тези лъщящи от сладост круши........Направи деня ми по-красив,благодаря:)!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви момичета! Веси, не занам дали има значение. Аз ги направих с домашни круши, които са сочни. Поздрави и целувки*)
ОтговорИзтриванеМерси за отговора. В момента съм купила едни много сочни, текат направо, но ще купя други, с тези ми се струва, че няма да стане.
ИзтриванеХубава вечер(тя май преполови, ама за такива нощни птици едва започва:))