Продукти
4 ябълки
2 ч.ч. галета от пресен хляб
2 с.л. захар
1 ч.л. канела
За млечната смес
1 ч.ч. брашно
2 с.л. царевично нишесте
1/2 ч.ч.захар
1/2 ч.л. индийско орехче
1/2 ч.л. бакпулвер
3/4 ч.ч. мляко
1 яйце
олио за пържене
Приготвяне
Обелете ябълките и ги нарежете на кръгчета.С малка формичка за сладки изрежете кръгчев средата на ябълката.
Смесете продуктите за овалване в една чиния,а в друга,направете млечната смес.
Загрейте олиото.Потопете кръгчетата в млечната смес,след това ги оваляйте в сухата.
Изпържете и извадете на кухненска хартия да се отцедят.
Адаптирано от Joythebaker
Катенце, така ми се прияде :)))
ОтговорИзтриванеИ в каква чинийка си ги сервирала!!!
Прегръдки и хубаво утре!
Апетитно! Красиво поднесено! Поздрави, Кате! Ти си голям естет:)Щастлива сряда!
ОтговорИзтриванеКате,чудесна идея за хрупкав плодов десерт ми даваш,много ми харесва!
ОтговорИзтриванеНепременно ще се възползвам,даже и за други плодове.Макар че с ябълките са станали като плодови понички.
А презентацията ти както винаги е на ниво,пак ново съдче откривам,ах тиии.....!
Хубава вечер ти желая!
Чудесен десерт, особено като за любители на ябълките като мен! Панировката ми харесва, звучи хрупкаво!
ОтговорИзтриванеКате, ако имаш път към центъра - около СУ или към Люлин, свирни, за да ти дам сините купички, че отлежаха вече :))
Лека вечер :)
Кате,
ОтговорИзтриванеама много хубави кръгчета;-)
Дали да не си панирам сега?;-)
Мерси за идеята...
и мерси за знаеш какво ( да не занимавам цялата аудитория с техническите си проблеми:-))
Прегръдки!
QUE DELICIA UMA SOBREMESA SIMPLES E BEM DELICIOSA.
ОтговорИзтриванеADORO MAÇAS E ESSA RECEITA É EXCELENTE PARA GASTAR AS QUE ANDAM PERDIDAS NA FRUTEIRA.
BJS
Una gran receta me encanta la manzana en postres DELICIOSO,ABRAZOS.
ОтговорИзтриванеМного атрактивно приготвено, а като си помислиш... обикновени ябълки. Много добре приготвено и поднесено. И... тези снимки, разглеждам ги отново и отново, да не би да съм пропуснала още някой детайл, всичко е прекрасно съчетано! Поздрави и хубав утрешен ден!
ОтговорИзтриванеKrasno su ti stilizovane fotografije.
ОтговорИзтриванеVolim sve deserte sa jabukama !
Много красиво и вкусно!
ОтговорИзтриванеКате, прекрасни са! И как само си ги аранжирала...Като бижу са! Прегръдки, мила!
ОтговорИзтриванеЧудесни кръгчета, къде ги гледах още?Явно в доста кухни ябълките са на почит:) Твоите са станали супер!
ОтговорИзтриванеКате , знам че са вкусни щото съм ги правила ..:) ама ти как красиво си ги поднесла ,като подарък са ! Такъв си ми естет - сладур :) ,че ми пълниш душата ! Хубав ден аморе и целувки :* !
ОтговорИзтриванеКате,от 2 години им се катя на тези панирани ябълки и все не се сещам да ги направя-дано в скоро време се похваля с тях.Твоите са приказни-взимам си едничка...
ОтговорИзтриванеПриятен ден,мила!
Кате, успя да ме изненадаш с тази рецепта! По принцип предпочитам ябълките да си ги ям в натурален вид, но ти предлагаш нещо различно, което сигурно ще пробвам! А снимките са отново наслада за окото!
ОтговорИзтриванеКакъв пропуск съм направила... Изглеждат божествено вкусни, Кате! Чинията е невероятно елегантна. Прегръдки, мила! :)
ОтговорИзтриванеКате, много са красиви тези ябълкови кръгчета! Красиво си ги снимала :)
ОтговорИзтриванеЧудесно поднесени ябълкови панирани кръгчета! Прекрасни снимки!Сигурна съм , че са много вкусни!
ОтговорИзтриванеПриятен ден!
Панирана ябълка съм хапвала само в китайски ресторант и то отдавна.
ОтговорИзтриванеБлагодаря за споделената рецепта!
Хубава вечер и приятни почивни дни:)
Тези дни нямах никакво време за визити,но има промени-и-и.Много апетитно изглеждат.Чинията много ми хареса.
ОтговорИзтриване