Живяла съм 45 години, така, както някои хора, не са живели и за своите 80.
Имала съм и продължавам да имам своите сърдечни радости и болки, които ме дариха с прекрасната ми дъщеря и ме събраха с моето невероятно и безценно момче.
Работила съм много неща, докато накрая стигна до това, което ме прави свободна и щастлива.
Обичала съм и съм изгубила много свои близки и приятели, което ме е накарало да оценя до мозъка на костите ми, колко голяма нужда имам от такива хора, колко много значат за мен и колко трябва да ги ценя, както приживе, така и след това. За това и хората, които са покрай мен, знаят, че в мое лице имат един верен приятел.
От малка живея сама, сама съм се справяла с предизвикателствата на живота, за това знам коя съм, какви са моите недостатъци и моите истини.
Правила съм много грешки и продължавам да правя- но, важното е, че имам смелостта да си призная и да се извиня.
Намирам красотата във всичко около себе си.
При мен няма "почти". Давам най- доброто от себе си във всички аспекти на живота, ( е друг е въпросът, че не винаги успявам, но това не ме отказва:)
Аз съм просто една необикновено- обикновена жена, майка, дъщеря, приятел, фотограф...
Просто Катерина:)
Черпя ви с най- любимият ми сладкиш с ябълки.
Продукти
1 ч.ч. захар за карамела
75 гр. масло за карамела
5-6 зелени ябълки
2 яйца
125 гр. много меко масло
1 с.л. захар с връх
1 ч,ч, брашно
1/2 ч.л. бакпулвер
1 ванилия
за гарниране
400 гр. цедено кисело мляко
200 гр. заквасена сметана
80 гр. пудра захар
1 ванилия
1 ч.ч кокосови стърготини
Приготвяне
Смесете цеденото мляко със сметаната , ванилията и захарта.Оставете крема в хладилника, докато приготвите сладкиша.
Карамелизирайте захарта в кръгла тавичка с размер 26 см.Добавете маслото и разбъркайте, докато се разтопи. наредете почистените и нарязани на лунички ябълки, върху карамела.
Разбийте маслото и захарта на пухкав крем и добавете едно по едно яйцата. Добавете брашното, смесено с бакпулвера и ванилията. Разбъркайте. Нанесете тестото на малки части върху ябълките и го разпределете равномерно с обратното на лъжицата.
Печете сладкиша в предварително загрята на 170C фурна.
След като се охлади, го обърнете върху чиния и го гарнирайте с крема от кисело мляко и сметана и поръсете с кокосовите стърготини.
Съхранявайте в хладилник и извадте преди сервиране да се отпусне малко.
Оригинална рецепта Вкусно с Йоли